Zadavatel

Prostor Plus o.p.s.

Prostor Plus o.p.s.

Prostor Plus o.p.s.

Místo

Kolín

Kolín

Vytvořeno

2017

2017

Kategorie

Studie interiéru / realizace

Studie interiéru / realizace

Interiér Komunitního centra Prostor Plus

Interiér Komunitního centra Prostor Plus

Interiér Komunit­ní­ho centra Prostor Plus

Interiér Komunitního centra Prostor Plus

Interiér Komunitního centra Prostor Plus

Rekonstrukce kolínského
komunitního centra s minimálním rozpočtem

Rekonstrukce kolínského
komunitního centra s minimálním rozpočtem

Rekonstrukce kolínského
komunitního centra s minimálním rozpočtem

Rekonstrukce kolínského komunitního centra s minimálním rozpočtem

Rekonstrukce kolínského
komunitního centra s minimálním rozpočtem

Budova komunitního centra slouží jako centrum sociálních služeb, vzdělávání a zároveň se zde nachází administrativní zázemí organizace. Cílem bylo vytvořit barevný, hravý prostor dobře sloužící pro práci i zábavu. Návrh se věnuje zejména vstupní části a konferenční místnosti, na kterých definuje koncept interiéru celého centra. Barevné plochy a linie prostupují jednotlivé prostory, navigují návštěvníka a zpříjemňují pobyt v budově.

Jednotlivé barvy jsou přiřazeny konkrétním místnostem na základě jejich významu. Koncept využívá jednoduché geometrické principy a materiály. Pohrává si s názvem Prostor Plus a vytváří několik barevných vzorků opakujících se v celém interiéru. Vzhledem k omezenému rozpočtu využíváme svépomocí vyrobených jednoduchých nábytkových prvků z dřevotřísky a snažíme se znovuvyužít starý nábytek.

Budova komunitního centra slouží jako centrum sociálních služeb, vzdělávání a zároveň se zde nachází administrativní zázemí organizace. Cílem bylo vytvořit barevný, hravý prostor dobře sloužící pro práci i zábavu. Návrh se věnuje zejména vstupní části a konferenční místnosti, na kterých definuje koncept interiéru celého centra. Barevné plochy a linie prostupují jednotlivé prostory, navigují návštěvníka a zpříjemňují pobyt v budově.

Jednotlivé barvy jsou přiřazeny konkrétním místnostem na základě jejich významu. Koncept využívá jednoduché geometrické principy a materiály. Pohrává si s názvem Prostor Plus a vytváří několik barevných vzorků opakujících se v celém interiéru. Vzhledem k omezenému rozpočtu využíváme svépomocí vyrobených jednoduchých nábytkových prvků z dřevotřísky a snažíme se znovuvyužít starý nábytek.

Budova komunitního centra slouží jako centrum sociálních služeb, vzdělávání a zároveň se zde nachází administrativní zázemí organizace. Cílem bylo vytvořit barevný, hravý prostor dobře sloužící pro práci i zábavu. Návrh se věnuje zejména vstupní části a konferenční místnosti, na kterých definuje koncept interiéru celého centra. Barevné plochy a linie prostupují jednotlivé prostory, navigují návštěvníka a zpříjemňují pobyt v budově.

Jednotlivé barvy jsou přiřazeny konkrétním místnostem na základě jejich významu. Koncept využívá jednoduché geometrické principy a materiály. Pohrává si s názvem Prostor Plus a vytváří několik barevných vzorků opakujících se v celém interiéru. Vzhledem k omezenému rozpočtu využíváme svépomocí vyrobených jednoduchých nábytkových prvků z dřevotřísky a snažíme se znovuvyužít starý nábytek.

Budova komunitního centra slouží jako centrum sociálních služeb, vzdělávání a zároveň se zde nachází administrativní zázemí organizace. Cílem bylo vytvořit barevný, hravý prostor dobře sloužící pro práci i zábavu. Návrh se věnuje zejména vstupní části a konferenční místnosti, na kterých definuje koncept interiéru celého centra. Barevné plochy a linie prostupují jednotlivé prostory, navigují návštěvníka a zpříjemňují pobyt v budově.

Jednotlivé barvy jsou přiřazeny konkrétním místnostem na základě jejich významu. Koncept využívá jednoduché geometrické principy a materiály. Pohrává si s názvem Prostor Plus a vytváří několik barevných vzorků opakujících se v celém interiéru. Vzhledem k omezenému rozpočtu využíváme svépomocí vyrobených jednoduchých nábytkových prvků z dřevotřísky a snažíme se znovuvyužít starý nábytek.

Budova komunitního centra slouží jako centrum sociálních služeb, vzdělávání a zároveň se zde nachází administrativní zázemí organizace. Cílem bylo vytvořit barevný, hravý prostor dobře sloužící pro práci i zábavu. Návrh se věnuje zejména vstupní části a konferenční místnosti, na kterých definuje koncept interiéru celého centra. Barevné plochy a linie prostupují jednotlivé prostory, navigují návštěvníka a zpříjemňují pobyt v budově.

Jednotlivé barvy jsou přiřazeny konkrétním místnostem na základě jejich významu. Koncept využívá jednoduché geometrické principy a materiály. Pohrává si s názvem Prostor Plus a vytváří několik barevných vzorků opakujících se v celém interiéru. Vzhledem k omezenému rozpočtu využíváme svépomocí vyrobených jednoduchých nábytkových prvků z dřevotřísky a snažíme se znovuvyužít starý nábytek.

půdorys hlavních prostor / schémata uspořádání sálu

půdorys hlavních prostor / schémata uspořádání sálu

půdorys hlavních prostor / schémata uspořádání sálu

půdorys hlavních prostor / schémata uspořádání sálu

pudorys_kolarka
schema_portfolio_kolarka
kolarka_2

vstupní část / recepce

vstupní část / recepce

vstupní část / recepce

vstupní část / recepce

kolarka_1

relax zóna

relax zóna

relax zóna

relax zóna

renovace starého recepčního pultu

renovace starého recepčního pultu

renovace starého recepčního pultu

renovace starého recepčního pultu

prostor_3
prostor_4

Konstrukčně je úprava pultu řešena jako modře lakovaná dřevěná deskovina na nosném rastru, který tvoří nové opláštění původního pultu. Čelní část je z části doplněna o plastický vertikální rastr subtilních dřevěných latí. V horní části je doplněna nová deska pultu z překližky.

Konstrukčně je úprava pultu řešena jako modře lakovaná dřevěná deskovina na nosném rastru, který tvoří nové opláštění původního pultu. Čelní část je z části doplněna o plastický vertikální rastr subtilních dřevěných latí. V horní části je doplněna nová deska pultu z překližky.

Konstrukčně je úprava pultu řešena jako modře lakovaná dřevěná deskovina na nosném rastru, který tvoří nové opláštění původního pultu. Čelní část je z části doplněna o plastický vertikální rastr subtilních dřevěných latí. V horní části je doplněna nová deska pultu z překližky.

Konstrukčně je úprava pultu řešena jako modře lakovaná dřevěná deskovina na nosném rastru, který tvoří nové opláštění původního pultu. Čelní část je z části doplněna o plastický vertikální rastr subtilních dřevěných latí. V horní části je doplněna nová deska pultu z překližky.

koncepční řešení informačního systému a barevnosti

koncepční řešení informačního systému a barevnosti

koncepční řešení informačního systému a barevnosti

koncepční řešení informačního systému a barevnosti

koncepční řešení informačního systému a barevnosti

prostor_1

Koncept informačního systému vychází z barevných vodících linií, které vedou návštěvníka do cílové oblasti pomocí barevného toku vycházející z identity místnosti. Cílová místa jsou zvýrazněna rozlitím barvy do plošného geometrického útvaru.

Koncept informačního systému vychází z barevných vodících linií, které vedou návštěvníka do cílové oblasti pomocí barevného toku vycházející z identity místnosti. Cílová místa jsou zvýrazněna rozlitím barvy do plošného geometrického útvaru.

Koncept informačního systému vychází z barevných vodících linií, které vedou návštěvníka do cílové oblasti pomocí barevného toku vycházející z identity místnosti. Cílová místa jsou zvýrazněna rozlitím barvy do plošného geometrického útvaru.

Koncept informačního systému vychází z barevných vodících linií, které vedou návštěvníka do cílové oblasti pomocí barevného toku vycházející z identity místnosti. Cílová místa jsou zvýrazněna rozlitím barvy do plošného geometrického útvaru.

prostor_2

Grafické zpracování prostoru vychází z kombinace škály pestrých pastelových barev kombinovaných se vzorkem složeným ze symbolů “plus”, který vychází z názvu organizace Prostor Plus. Prostorům přidáváme plus.

Grafické zpracování prostoru vychází z kombinace škály pestrých pastelových barev kombinovaných se vzorkem složeným ze symbolů “plus”, který vychází z názvu organizace Prostor Plus. Prostorům přidáváme plus.

Grafické zpracování prostoru vychází z kombinace škály pestrých pastelových barev kombinovaných se vzorkem složeným ze symbolů “plus”, který vychází z názvu organizace Prostor Plus. Prostorům přidáváme plus.

Grafické zpracování prostoru vychází z kombinace škály pestrých pastelových barev kombinovaných se vzorkem složeným ze symbolů “plus”, který vychází z názvu organizace Prostor Plus. Prostorům přidáváme plus.

prostor_5

vizualizace konferenčního sálu

vizualizace konferenčního sálu

vizualizace konferenčního sálu

vizualizace konferenčního sálu

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

cross2

sdílejte projekt se svými přáteli

sdílejte projekt se svými přáteli

sdílejte projekt se svými přáteli

sdílejte projekt se svými přáteli

díky

díky

předchozí projekt

předchozí projekt

předchozí projekt

předchozí projekt

další projekt

další projekt

další projekt

další projekt