Zadavatel

Soukromý investor

Soukromý investor

Místo

Praha - Kbely

Praha - Kbely

Vytvořeno

2016

2016

Kategorie

Studie interiéru

Studie interiéru

Vícegenerační bydlení ve Kbelích

Vícegenerační bydlení ve Kbelích

Vícegenerační bydlení ve Kbelích

Vícegenerační bydlení ve Kbelích

Vícegenerační bydlení ve Kbelích

Konverze tradičního dvoupodlažního rodinného domu v pražských Kbelích na  bydlení pro dvě rodiny.

Konverze tradičního dvoupodlažního rodinného domu v pražských Kbelích na  bydlení pro dvě rodiny.

Konverze tradičního dvoupodlažního rodinného domu v pražských Kbelích na  bydlení pro dvě rodiny.

Konverze tradičního dvoupodlažního rodinného domu v pražských Kbelích na  bydlení pro dvě rodiny.

Konverze tradičního dvoupodlažního rodinného domu v pražských Kbelích na  bydlení pro dvě rodiny.

Projekt řeší byt ve vrchním podlaží, kde vzniklo úpravou dispozice ze stávajícíh dvou ložnic a pracovny plnohodnotné bydlení. Součástí projektu byl i návrh nových vikýřů. Zásadní otázkou bylo řešení schodiště na půdu, které následně ovlivnilo celou koncepci a dispoziční řešení. Přízemí zahrnuje obývací pokoj, kuchyň, ložnici a koupelnu.

Schodiště je solitérem v prostoru, hlavním designovým prvkem na rozhraní obývacího pokoje s kuchyní. Otevřením celého prostoru spolu s návrhem vikýřů vzniká z původních pokojíků velkolepý prostor. Do malé půdy se podařilo navrhnout dva malé dětské pokoje a minimální zázemí.

Návrh schodiště získal 2. místo v mezinárodní designerské soutěži se společností Admonter.

Projekt řeší byt ve vrchním podlaží, kde vzniklo úpravou dispozice ze stávajícíh dvou ložnic a pracovny plnohodnotné bydlení. Součástí projektu byl i návrh nových vikýřů. Zásadní otázkou bylo řešení schodiště na půdu, které následně ovlivnilo celou koncepci a dispoziční řešení. Přízemí zahrnuje obývací pokoj, kuchyň, ložnici a koupelnu.

Schodiště je solitérem v prostoru, hlavním designovým prvkem na rozhraní obývacího pokoje s kuchyní. Otevřením celého prostoru spolu s návrhem vikýřů vzniká z původních pokojíků velkolepý prostor. Do malé půdy se podařilo navrhnout dva malé dětské pokoje a minimální zázemí.

Návrh schodiště získal 2. místo v mezinárodní designerské soutěži se společností Admonter.

Projekt řeší byt ve vrchním podlaží, kde vzniklo úpravou dispozice ze stávajícíh dvou ložnic a pracovny plnohodnotné bydlení. Součástí projektu byl i návrh nových vikýřů. Zásadní otázkou bylo řešení schodiště na půdu, které následně ovlivnilo celou koncepci a dispoziční řešení. Přízemí zahrnuje obývací pokoj, kuchyň, ložnici a koupelnu.

Schodiště je solitérem v prostoru, hlavním designovým prvkem na rozhraní obývacího pokoje s kuchyní. Otevřením celého prostoru spolu s návrhem vikýřů vzniká z původních pokojíků velkolepý prostor. Do malé půdy se podařilo navrhnout dva malé dětské pokoje a minimální zázemí.

Návrh schodiště získal 2. místo v mezinárodní designerské soutěži se společností Admonter.

Projekt řeší byt ve vrchním podlaží, kde vzniklo úpravou dispozice ze stávajícíh dvou ložnic a pracovny plnohodnotné bydlení. Součástí projektu byl i návrh nových vikýřů. Zásadní otázkou bylo řešení schodiště na půdu, které následně ovlivnilo celou koncepci a dispoziční řešení. Přízemí zahrnuje obývací pokoj, kuchyň, ložnici a koupelnu.

Schodiště je solitérem v prostoru, hlavním designovým prvkem na rozhraní obývacího pokoje s kuchyní. Otevřením celého prostoru spolu s návrhem vikýřů vzniká z původních pokojíků velkolepý prostor. Do malé půdy se podařilo navrhnout dva malé dětské pokoje a minimální zázemí.

Návrh schodiště získal 2. místo v mezinárodní designerské soutěži se společností Admonter.

Projekt řeší byt ve vrchním podlaží, kde vzniklo úpravou dispozice ze stávajícíh dvou ložnic a pracovny plnohodnotné bydlení. Součástí projektu byl i návrh nových vikýřů. Zásadní otázkou bylo řešení schodiště na půdu, které následně ovlivnilo celou koncepci a dispoziční řešení. Přízemí zahrnuje obývací pokoj, kuchyň, ložnici a koupelnu.

Schodiště je solitérem v prostoru, hlavním designovým prvkem na rozhraní obývacího pokoje s kuchyní. Otevřením celého prostoru spolu s návrhem vikýřů vzniká z původních pokojíků velkolepý prostor. Do malé půdy se podařilo navrhnout dva malé dětské pokoje a minimální zázemí.

Návrh schodiště získal 2. místo v mezinárodní designerské soutěži se společností Admonter.

půdorys původní / nový

půdorys původní / nový

půdorys původní / nový

půdorys původní / nový

kbely_3
kbely_2

Původní dispozice druhého podlaží rodinného domu samozřejmě nemohla fungovat pro samostatnou bytovou jednotku. Nacházely se zde dvě ložnice s lodžií či balkonem, pracovna s lůžkem a starší koupelna. Nezateplená půda neměla doposud využití.

Původní dispozice druhého podlaží rodinného domu samozřejmě nemohla fungovat pro samostatnou bytovou jednotku. Nacházely se zde dvě ložnice s lodžií či balkonem, pracovna s lůžkem a starší koupelna. Nezateplená půda neměla doposud využití.

Původní dispozice druhého podlaží rodinného domu samozřejmě nemohla fungovat pro samostatnou bytovou jednotku. Nacházely se zde dvě ložnice s lodžií či balkonem, pracovna s lůžkem a starší koupelna. Nezateplená půda neměla doposud využití.

Původní dispozice druhého podlaží rodinného domu samozřejmě nemohla fungovat pro samostatnou bytovou jednotku. Nacházely se zde dvě ložnice s lodžií či balkonem, pracovna s lůžkem a starší koupelna. Nezateplená půda neměla doposud využití.

Původní dispozice druhého podlaží rodinného domu samozřejmě nemohla fungovat pro samostatnou bytovou jednotku. Nacházely se zde dvě ložnice s lodžií či balkonem, pracovna s lůžkem a starší koupelna. Nezateplená půda neměla doposud využití.

cross2

Pro plnohodnotný byt bylo potřeba nalézt nejvhodnější umístění kuchyně / obýváku a schodiště na půdu. Vznikl dlouhý prostor, který díky novým vikýřům nemá charakter podkroví a celá plocha je plně využitelná a bohatě prosvětlena velkými okny.

Pro plnohodnotný byt bylo potřeba nalézt nejvhodnější umístění kuchyně / obýváku a schodiště na půdu. Vznikl dlouhý prostor, který díky novým vikýřům nemá charakter podkroví a celá plocha je plně využitelná a bohatě prosvětlena velkými okny.

Pro plnohodnotný byt bylo potřeba nalézt nejvhodnější umístění kuchyně / obýváku a schodiště na půdu. Vznikl dlouhý prostor, který díky novým vikýřům nemá charakter podkroví a celá plocha je plně využitelná a bohatě prosvětlena velkými okny.

Pro plnohodnotný byt bylo potřeba nalézt nejvhodnější umístění kuchyně / obýváku a schodiště na půdu. Vznikl dlouhý prostor, který díky novým vikýřům nemá charakter podkroví a celá plocha je plně využitelná a bohatě prosvětlena velkými okny.

Pro plnohodnotný byt bylo potřeba nalézt nejvhodnější umístění kuchyně / obýváku a schodiště na půdu. Vznikl dlouhý prostor, který díky novým vikýřům nemá charakter podkroví a celá plocha je plně využitelná a bohatě prosvětlena velkými okny.

variantní řešení kuchyně a jídelny

variantní řešení kuchyně a jídelny

variantní řešení kuchyně a jídelny

variantní řešení kuchyně a jídelny

kbely_5
kbely_4
kbely_13
kbely_14
kbely_10

2. místo v mezinárodní soutěži

2. místo v mezinárodní soutěži

2. místo v mezinárodní soutěži

2. místo v mezinárodní soutěži

Pro účely mezinárodní soutěže s firmou Admonter byl upraven návrh interiérového schodiště dle podmínek soutěže - jednalo se hlavně o využití modřínového dřeva jako hlavního materiálu.

Pro účely mezinárodní soutěže s firmou Admonter byl upraven návrh interiérového schodiště dle podmínek soutěže - jednalo se hlavně o využití modřínového dřeva jako hlavního materiálu.

Pro účely mezinárodní soutěže s firmou Admonter byl upraven návrh interiérového schodiště dle podmínek soutěže - jednalo se hlavně o využití modřínového dřeva jako hlavního materiálu.

Pro účely mezinárodní soutěže s firmou Admonter byl upraven návrh interiérového schodiště dle podmínek soutěže - jednalo se hlavně o využití modřínového dřeva jako hlavního materiálu.

Pro účely mezinárodní soutěže s firmou Admonter byl upraven návrh interiérového schodiště dle podmínek soutěže - jednalo se hlavně o využití modřínového dřeva jako hlavního materiálu.

  • unikátní schodiště
  • pracovní kout
  • úložné prostory pro obývák
  • spíž pro kuchyni
  • magnetická tabulová stěna
  • unikátní schodiště
  • pracovní kout
  • úložné prostory pro obývák
  • spíž pro kuchyni
  • magnetická tabulová stěna

řešení koupelny

řešení koupelny

řešení koupelny

řešení koupelny

kbely_12
kbely_9
kbely_8

vizualizace ložnice

vizualizace ložnice

vizualizace ložnice

vizualizace ložnice

kbely_11

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Nevíte, zda-li jsme ti praví pro Váš projekt? Nevadí, koukněte na naše další práce a nechte si to projít hlavou.

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

Líbí se Vám naše práce? Chcete si popovídat o budoucím projektu? Chcete nás jen pozdravit?

cross2

sdílejte projekt se svými přáteli

sdílejte projekt se svými přáteli

sdílejte projekt se svými přáteli

sdílejte projekt se svými přáteli

díky

díky